ВСИЧКИ ОБИЧАТ ГАРИ - ПРЕМИЕРА !  Една изключителна комедия,

...
                                              ВСИЧКИ ОБИЧАТ ГАРИ - ПРЕМИЕРА !  Една изключителна комедия,
Коментари Харесай

ВСИЧКИ ОБИЧАТ ГАРИ” - Световно известна топ комедия гостува в Бургас на 12.06 от 19 ч.

                                              „ ВСИЧКИ ОБИЧАТ ГАРИ ” - ПРЕМИЕРА!

 

Една изключителна комедия, най - занимателната, която се играе сега на българска сцена ще се играе в зала НХК!

БУРГАС Е ПЪРВИЯ ГРАД В СТРАНАТА, В КОИТО ЩЕ съдебна експертиза ПРЕДСТАВИ ПРЕМИЕРНО! 

Най - касовата режисура на Сатиричен спектакъл – София, най – желаната и най- занимателната, за която билетите се разграбват на мига излиза за първи път на турне в страната, и единствено със споменаването на името, ”Всички обичат Гари ”, към този момент се натрупат резервациите за билети!

От както е основана неповторимата комедия от създателя Ноел  Кауард с истинското име “ ”Presant Laughter ” до през днешния ден не слиза от международните подиуми, а салоните постоянно са цялостни! Сега и българската аудитория ще има опцията да се наслаждения! Това може да се назова към този момент спектакъл с класа! Екстремен, логичен и взривяващ от приятност сюжет! Изискани костюми – ще ви се прииска да притежавате някой от тях! Невероятно сценография, голям фон, които ще ви придвижи в действителна конюнктура на разпалени пристрастености! И всичко това взривява с появяването на огромните артистични имена, любимци на българската аудитория – Калин Сърменов, Александра Сърчаджиева, Силвия Лулчева, Борислав Захариев – Боби Турбото, Добринка Гецова и други

Всички минават през рецесии, рецесии на държание, рецесии за място в обществото и рецесии на възрастта… Така и нашите герои!

Тук всеки може да откри себе си или да огледа през призмата на собствен непосредствен, прочут, другар или противник. И сигурно видяно от страни ще ви заболи корема от смях!

Много от нас имат нещо в себе си нарцистично, а още повече при актьорите, всеки артист малко или доста е „ нарцис ”- желае постоянно да бъде харесван. Главния воин Гари Есендайн е прочут артист, който също има тази податливост – капризен от триумфа и славата, себевлюбен и предан на занимания и секс…чак до загуба на действителна преценка за самия себе си. В това разминаване сред лъжовна самокритика, надменност, действителност и като прибавим, и рецесията на междинната възраст, то към този момент кипи от смях!...
 

Билети на  тел.: 0896 82 80 88

Работно време на каса: 15.30 до 19.00 ч

Билети може да закупите и от системата на Ивентим БГ



 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР